Bosbaden met Mireille

40,00

6 op voorraad

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Thuisbezorgd via DHL
 • Ophalen bij Nature Works mogelijk
 • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Garantie via Nature Works

Beschrijving

Bosbaden

Een bosbad helpt je om in de hectiek van alledag even te vertragen en verstillen, tot rust te komen en bij jezelf, diepe ontspanning te ervaren. Met de natuur te zijn in plaats van in de natuur.
Vaak wandelen, joggen of fietsen we in het park of bos, al dan niet gezellig kletsend of luisterend naar muziek. Tijdens een bosbad word je uitgenodigd je zintuigen helemaal in te zetten en kun je het bos op een nieuwe manier ervaren.
Onderzoek wijst uit dat met regelmaat langere tijd met de natuur doorbrengen een meetbaar positief effect heeft op ons welbevinden. Ik begeleid je graag tijdens een bosbad vanuit rust, met speelsheid en liefdevolle aandacht voor de natuur waardoor een veilige ruimte ontstaat waarin jij kunt ‘zijn’ met de natuur.


40
 • Vertragen en verstillen;
 • Zintuigelijke ervaring;
 • Verwondering en inspiratie;
 • Diepe ontspanning;
 • Zijn.
Bosbaden met Mireille

Mireille organiseert ook een 'bosbad' op,

vrijdag 1 december van 13.00 tot 16.00 in de Castricumse duinen

Wat schrijven bosbaders

Het was een prachtige ervaring en toont voor mij de noodzaak regelmatig te verbinden met de natuur. Mireille is volkomen en vanzelfsprekend op haar plek in de natuur en dat maakt het totaal ontspannen om je erin onder te dompelen’.

Liselot

 

‘Een zeer bijzondere ervaring. De paar uur bosbadend doorbrengen bracht mij meer ontspanning dan 1 week op vakantie. De tijd leek echt stil te staan.’

Melanie

 

‘Mooie, met veel aandacht en oog voor detail verzorgde ervaring door integere breed natuurverbonden bosbadgids.’

Marion

Meer informatie

Bosbaden

Elke 1ste vrijdag van de maand nodig ik je graag uit om mee te gaan bosbaden in het Castricums duingebied.
Vertragen, verstillen en ons onder laten dompelen in het bos.
Het bosbad op vrijdag 1 december begint om 13.30 uur en zal ongeveer tot 16.30 uur duren.
Wanneer je graag mee wilt kun je me een mailtje sturen of hier jouw bosbad reserveren.

 

Algemene voorwaarden

Openbare bosbadsessies

De tijden van de activiteiten zijn indicatief en gebaseerd op ideale omstandigheden. Deze tijden kunnen teruggebracht worden of veranderen door weersomstandigheden. Er is een 10-minuten tolerantiebeleid zodat alle deelnemers kunnen aankomen op de plek zoals die aangegeven staat onder ‘ontmoetingsplek’.

​Privé bosbaden
Na het bespreken van de deelnemer zijn of haar wensen zal Nature Works een offerte verzenden waarop akkoord gegeven dient te worden. Op dit moment is de reservering definitief. Na afloop van de activiteit zal Nature Works een factuur verzenden die binnen 14 dagen na ontvangst betaald dient te worden.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Openbare bosbadsessies

 • Door deelnemer: eenmaal geboekte en betaalde activiteiten kunnen niet worden geannuleerd. Wel kan de plaats worden doorgegeven aan een bekende; stel mij daar dan uiterlijk één dag van te voren van op de hoogte via [email protected] (of 06 – 48751077). Wanneer de deelnemer niet op de afgesproken datum, tijd en plek op komt dagen zonder een annulering te hebben doorgegeven, verliest de deelnemer het recht om op een ander tijdstip deel te nemen. Een nieuwe reservering zal dan gemaakt moeten worden.
 • Bij calamiteiten: bij ziekte van de gids (Mireille Schermer) of andere calamiteiten, wordt de activiteit verplaatst naar een andere datum. Als de nieuwe datum voor de deelnemer niet goed uitkomt, kan deze ervoor kiezen het geld terug te ontvangen.
 • Annulering bij extreme weersomstandigheden (code oranje of rood KNMI) en/of vanaf windkracht 6 al dan niet met windstoten en/of temperaturen >29°C): activiteiten worden geannuleerd. Je krijgt daar uiterlijk één dag van te voren via de mail bericht over.

 

Zakelijke bosbaden

 • Door de klant: eenmaal geboekte en betaalde activiteiten kunnen niet worden geannuleerd. In overleg kunnen we zoeken naar een alternatieve datum voor het bosbad of andere dienst.
 • Bij calamiteiten: bij ziekte van de gids (Mireille Schermer) of andere calamiteiten.
 • Indien dit mogelijk of wenselijk is ontvangt de klant het geld terug binnen twee werkdagen.
 • Annulering bij extreme weersomstandigheden (code oranje of rood KNMI) en/of vanaf windkracht 6 al dan niet met windstoten en/of temperaturen >29°C): activiteiten worden geannuleerd. Je krijgt daar uiterlijk één dag van te voren via de mail bericht over

 

VERANTWOORDELIJKHEID

Deelnemers en afnemers van alle genoemde activiteiten en diensten van Nature Works:

 • Erkennen het risico dat outdooractiviteiten, in natuurlijke omgevingen, risico’s met zich mee kunnen brengen, zij het persoonlijk dan wel materieel voor zichzelf of derde partijen
 • Zijn zich bewust dat in sommige gevallen de activiteiten plaatsvinden op locaties waar in het geval van een ongeval de noodhulpdiensten er langer over kunnen doen om te arriveren.
 • Erkennen dat Nature Works en diens gids waar mogelijk altijd veiligheidsrisico’s uit de weg zullen gaan, maar geen invloed hebben op onvoorspelbare risicofactoren.

 

Deelnemers aan activiteiten verklaren zich bij deelname akkoord dat Nature Works als organisator van de activiteit of evenement niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele geleden schade.

Bij registratie en deelname in een activiteit gaat de deelnemer akkoord dat:

 • hij / zij zich bewust is van de risico’s van de activiteit en vrijwillig deelneemt aan de activiteit
 • hij / zij de regels en richtlijnen respecteert die door Nature Works gegeven worden, evenals aanbevelingen en instructies opvolgt; voor zijn/haar eigen veiligheid, die van de anderen (deelnemers of geen-deelnemers) en voor de setting waar de activiteit plaatsvindt, zij het een openbare natuurlijke omgeving of privé terrein.

 

Nature Works neemt geen verantwoordelijkheid voor ongepast gedrag van de deelnemers tijdens activiteiten of voor schade veroorzaakt door een derde partij (deelnemer of geen deelnemers) of de natuurlijke omgeving.

​Nature Works en diens gids is in het bezit van een Zakelijke Schade Aansprakelijkheids verzekering.

​Nature Works en diens gids is in het bezit van een EHBO Diploma Eerste Hulp en EHBO Outdoor

TIJDEN

De tijden van de activiteiten zijn indicatief en gebaseerd op ideale omstandigheden. Deze tijden kunnen teruggebracht worden of veranderen door weersomstandigheden. Er is een 10-minuten tolerantiebeleid zodat alle deelnemers kunnen aankomen op de plek zoals die aangegeven staat onder ‘ontmoetingsplek’.

COPYRIGHT EN EIGENDOMSRECHT

Van de teksten en het beeld op deze website, de huisstijl,  en van alle uitnodigingen, ligt het copyright bij Mireille Schermer van Nature Works © . Deelnemers aan de evenementen en activiteiten van Nature Works verklaren zich bij deelname akkoord met dit copyright en het intellectuele eigendomsrecht.

Nature Works © 2023

Mireille Schermer

Beeldende kunst

KVK-nummer: 37067190

Eenmanszaak

Hoofdvestiging

Vestigingsnummer: 000008720282

Castricum

Handelsnamen:

Mireille Schermer

Mireille Schermer Art Works

Mireille Schermer Nature Works

Castricum

 

KLACHTENREGELING

Mocht je een klacht hebben, neem dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen twee weken) contact op met Mireille Schermer, oprichter van Nature Works, om te kijken of we gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. Leidt dit overleg niet tot een bevredigende oplossing dan kunnen we de geschillencommissie inschakelen, wiens oordeel is bindend.

Nature Works heeft de intentie de klacht zo spoedig mogelijk en naar volle tevredenheid te beantwoorden. Klachten worden vertrouwelijk behandeld.  Deze vragen of klachten worden binnen tien werkdagen beantwoord, gerekend vanaf de datum van ontvangst. Klachten die een langere verwerkingstijd vragen, worden per omgaande beantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een antwoord kunt verwachten.

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosbaden met Mireille” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *