Wildplukken met Mireille
(3 klantbeoordelingen)

30,00

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Thuisbezorgd via DHL
 • Ophalen bij Nature Works mogelijk
 • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Garantie via Nature Works

Beschrijving


Hoi, ik ben Mireille, beeldend kunstenaar, docent en kruidenvrouw. Ik ben opgegroeid bij de duinen en het bos van Castricum en ik werk graag in en met de natuur samen in de breedste zin van het woord. Dan voel ik me het meest in mijn element; lekker buiten!

Ik laat me graag verrassen door wat ik tegenkom per dag om te sprokkelen, jutten en wildplukken natuurlijk. Van mijn natuur ’schatten’ maak ik kunst maar ook heilzame zalfjes, tincturen en thee of ik gebruik de geplukte ingrediënten als aanvulling op een gezonde maaltijd.

In een snelle wereld waarin aandacht schaars is en we worden overspoeld door prikkels, geeft de natuur altijd raad, rust en inspiratie. Wat is er fijner dan oude kennis weer nieuw leven in te blazen?

Ik neem je graag mee op een wilde wandeling!

Meer informatie over Wildpluk datums van Mireille? Neem een kijkje op de site van De Wilde School.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

3 beoordelingen voor Wildplukken met Mireille

 1. Rachel

  Wat een super leuke plukwandeling. Mireille is een fijne vrouw, ze is passievol en heeft duidelijk respect voor de natuur. Ontzettend veel kennis! Was echt heel leuk om te doen.

 2. Romélia

  Wat een ontzettend leerzame en leuke middag hebben we dankzij Mireille ervaren. Met veel toewijding, vriendelijkheid en liefde voor alles wat leeft heeft Mireille ons meegenomen in haar wereld. Een schat aan kennis heeft ze en we konden er geen genoeg van krijgen. Proeven, kijken, ruiken, mooie gesprekken en afsluiting met een heerlijke thee uit de natuur. Zeker voor herhaling vatbaar!

 3. Johanna

  Wat een heerlijke ochtend heb ik gehad met de wildplukwandeling. Niet alleen heb ik veel geleerd, maar ook hebben we geoefend om met onze ‘OER- ogen’ te kijken. Ik merk dat ik de natuur in mijn naaste omgeving ook anders zie…. herken en van geniet. En gezellig theemoment met heerlijke cake maakte de wandeling af. Dank je wel, Mireille en Cor.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *