Atelier Bakkum

Atelier Bakkum krijgt er vanaf mei 2024 een kunstenaar bij.

Naast werk van schilder Sabrina Tacci en fotograaf en beeldhouwer Marina Pronk zullen installaties en schilderijen van Mireille Schermer te zien zijn.

De Castricumse Mireille Schermer van Nature Works is beeldend kunstenaar, kruidenvrouw en werkt graag in en met de natuur samen. Met Nature Works verzorgt zij ook bosbaden en wildplukwandelingen. Nu strijkt zij voor onbepaalde tijd neer in het tuinhuis waar naast natuurkunst ook de helende kracht van de natuur beleefd kan worden in al haar facetten.

Voor ‘Primavera’ liet Mireille zich inspireren door de meest alledaagse lentekruiden die wij vaak voorbijlopen of zelfs vervloeken. Om deze ‘muurbloemen’ kun je niet heen en hun veelzijdigheid kun je komen ervaren in het tuinhuis, dat dit voorjaar een ontmoetingsplek zal zijn tussen mens en kruid. Op 11 mei wordt het tuinhuis geopend in stijl, en is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen en samen een kruidige toost uit te brengen op de lente, het thema van de expositie ‘Primavera’.

 

 

Aanvangstijden

11 t/m 24 mei 2024: 00:00 uur

Op 11 mei om 16.00 uur wordt het tuinhuis geopend in stijl, en is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen en samen een kruidige toost uit te brengen op de lente, het thema van de expositie ‘Primavera’.

Elke vrijdag en elk 2e weekend van de maand is het prachtige atelier aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum van 13 tot 18 uur open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *