Geniet je ook zo van vers zomerfruit?Na fikse regens en dito zon is de tuin en de natuur misschien wel op haar mooist en kunnen we nog een poosje genieten van groenten-, fruit- en bloemenpracht voordat de herfst haar intrede zal doen.

Met Nature Works surfen we maandelijks een hele dag mee op de energie van die specifieke maand en werken we in september met het thema ‘Oogst’. Tijdens een natuurbelevingdag vanuit de boshutten van St. Wilfried aan de rand van het bos- en duingebied in Castricum word je ondergedompeld in de ontspannende, wijze, helende en inspirerende energie van de natuur om ons heen en kun je een dag onthaasten en weer opladen. 

Je krijgt oude kennis over de medicinale kwaliteiten van onze natuur overgedragen, maakt zelf een kruidenproduct, gaat wildplukken, creatiekracht ervaren en een natuurritueel dat aansluit bij het moment in het jaar. In de flyer lees je er meer over. Je kunt deze vinden in de link en je hier of via de site aanmelden voor deze September natuurbelevingsdag ‘Oogst’.

We werken met een kleine groep dus als dit helemaal bij jou past, geef je dan op zodat je verzekerd bent van een plekje😊

Vanaf dit najaar verzorgt Nature Works ook maandelijks een Bosbad op de 1ste vrijdag van de maand. Misschien ken je het Bosbaden oftewel Shinrin Yoku al, misschien nog niet…

Bosbaden vergroot je natuur-verbondenheid en het heeft een aangetoond positief effect op ons welbevinden, brengt je in een kalme natuurlijke staat van zijn. Bosbaden is een natuurbeoefening waarbij je met de natuur bent in plaats van in de natuur. Tijdens een Bosbad gebruik je al je zintuigen.

Ga je mee?

Misschien zien we elkaar binnenkort!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *