In deze periode

vind ik de explosie van groen na een regenbui en de geur die het bos dan afgeeft een feest.

Maar ook het dansende licht en de geur van dennennaalden in de zon, of met blote voeten in het mulle duinzand slenteren en luisteren naar de nachtegaaltjes in de dichte duindoornstruiken…

Ik ben niet voor niets bosbadgids geworden. Geen plek op aarde biedt mij zelf zoveel rust, ontspanning, plezier en inspiratie als het bos!

Heb jij al eens een Bosbad beleefd?

Langzaam maar zeker wordt Bosbaden iets bekender. Het je ‘onder laten dompelen’ in de helende atmosfeer van het bos begeleid door een bosbadgids die je steeds iets dieper in de ontspanning laat zakken door je uitnodigingen te geven die daarbij helpen, steeds iets meer in de vertraging.
Afgestemd op de plek en het moment kun je nieuwe zintuigelijke ervaringen opdoen.

In juni begeleid ik weer een Bosbad in de Castricumse bos- en duinomgeving! Op vrijdagavond 7 juni van 18.30-21.30 uur met het thema ‘Steeds lichter’ omdat we toch langzaam maar zeker afstevenen op de langste en lichtste dag van het jaar.

Op 20 juni kun je een avond Bosbad op datzelfde tijdstip beleven tussen de geurige naaldbomen en robuuste beuken in het Amerongse bos.
Dit Bosbad staat al in het teken van Midzomer met een sjamanistisch tintje.

Dat geldt natuurlijk ook voor het Bosbad tijdens de zomerzonnewende op vrijdag 21 juni in het bos- en duingebied van Castricum van 18.30-21.30 uur.

Je kunt je aanmelden via natureworks.nl of mij een berichtje sturen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *