Team Nature Works

Mireille

Ik ben Mireille. Tijdens bijna dagelijkse boswandelingen en rondes door de wilde bostuin laat ik me verrassen door wat ik tegenkom en geen dag is hetzelfde. Van de gevonden natuurschatten maak ik natuurkunst, verf, kruidenproducten of ik gebruik de geplukte ingrediënten als aanvulling op een gezonde maaltijd. De natuurkunst exposeer ik met regelmaat en ik verzorg wildplukwandelingen en bosbaden. Samen met mijn levensgezel, linker- en rechterhand Cor, verzorg ik maandelijkse natuurbelevingsdagen waarin dit allemaal bij elkaar komt. In de bio kun je lezen over hoe het allemaal zo is gekomen.

Cor

Ik ben Cor, gepassioneerd fotograaf, vuurman, ‘wild’ bakker, zachtaardig natuurmens én  het gezicht achter de webshop van Nature Works. Ik vergezel Mireille meestal op de wandelingen om samen te sparren en te ‘grazen’ van de wilde planten en vruchten die we tegenkomen. Ik ben opnieuw ‘aangestoken’ en herinner me weer de vreugde van het buiten spelen als kind, eindeloos struinend door de weilanden en bosjes rondom mijn ouderlijk huis. Nu ik dat weldadige gevoel van ontspanning en verwondering weer heb herontdekt ga ik helemaal los! De natuur geeft me een gevoel van diepe tevredenheid. Ik begin ook steeds meer ‘oer’ ogen te ontwikkelen waarmee ik speur naar gezonde en geneeskrachtige planten en paddenstoelen die ik vastleg voor Nature Works. Ik heb me ontpopt tot wildbakker van lekkers voor bij de wildplukwandelingen en natuurbelevingsdagen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In de maandelijkse nieuwsbrief neem ik je graag mee en deel ik kennis, recepten, activiteiten en de agenda van de maand.